Een compleet portfolio

Training Center

Save the Date: Wifi in the Fastlane Event 15 september!

Data & inschrijven

Save the Date!

Spectaculair Event op Circuit Zandvoort: Wifi in the Fastlane

Extreme Networks en Businesscom organiseren op 15 september een spectaculair event, genaamd “Wifi in the Fastlane”, speciaal voor hun Authorised en Gold partners. Dit exclusieve evenement biedt een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen van Extreme Networks, waaronder het gloednieuwe partnerprogramma.

Hoogtepunten van het Event:

Innovaties en Partnerprogramma: Tijdens de briefing worden alle nieuwste innovaties van Extreme Networks gepresenteerd. Dit omvat ook uitgebreide informatie over het nieuwe partnerprogramma.

Samenwerking met Sauber Formule 1 Team: Ontdek alles over de spannende samenwerking tussen Extreme Networks en het Sauber Formule 1 team.

Vrij Bewegen op het Circuit: Na de briefing ben je vrij om het circuit te verkennen en te genieten van de bijzondere sfeer.

VIP Gast bij Trophy of the Dune: Beleef het race event “Trophy of the Dune” als een VIP gast, een ervaring die je niet wilt missen.

Unieke Ervaring: Maak kans om als passagier een ronde over het circuit te maken in de 800 pk sterke pacecar. Een rit die je adrenaline zeker zal laten stijgen!

Let wel: uitsluitend voor Authorised en Gold partners van Extreme Networks en een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Maximaal 2 deelnemers per reseller.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00