Een compleet portfolio

Training Center

Unify Technical partner conference @ BusinessCom Partner Event

Data & inschrijven

Op dinsdag 6 November a.s. vindt alweer de 8e editie van onze Unify Technical Partner Conference plaats. Ditmaal gaat hij niet door op onze vertrouwde stek in Veghel, maar maakt ze uitzonderlijk deel uit van ons groot Partner Event in het Evoluon in Eindhoven.

We starten de dag gezamenlijk om 10:00 uur met een presentatie over o.a. My-Connect OpenScape Cloud. Na de lunch gaan alle bezoekers van de Unify Technical Partner Conference in een aparte ruimte de diepgang en discussie opzoeken die ze gewend zijn van deze technische Unify bijeenkomsten. Dit doen we om ook onze technische relaties mee te nemen in de volledige BusinessCom ervaring. 

In de gezamenlijke ochtendsessie zullen we het hebben over My-Connect waarbij o.a. Andrew Cheel van Unify de My-Connect OpenScape Cloud solution zal presenteren en introduceren. Tijdens de Unify Technical Partner Conference in de namiddag zullen Michael Trotz (Product Manager), Frank Wulf (Director of Development Architecture & Projects), Andrew Cheel (Circuit Customer Success Director) en Jan-Hendrik Krueger (Business Development + Product Manager Circuit) van de partij zijn om ons te woord te staan over de o.a. volgende onderwerpen:

- OpenScape Business MR6
- De OpenScape Business Roadmap
- Circuit en OpenScape Business, de nieuwe connector
- Tips en tricks voor My-Connect OpenScape Cloud en Circuit
- en nog veel meer….

Natuurlijk zal er ook weer uitgebreid tijd zijn voor discussie. Dit is de ideale en unieke gelegenheid om met verschillende mensen van Unify van gedachten te wisselen en ideeën over te brengen. Grijp deze kans met twee handen en zorg dat je erbij bent.

Wacht niet langer en schrijf je nu in! We hopen je op 6 november te zien bij de 8e Unify Technical Partner Conference.

Geen enkel technische of pre-sales persoon die met Unify bezig is zou deze dag mogen missen.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00