Een compleet portfolio

Training Center

BusinessCom Partner Event

Data & inschrijven

BusinessCom nodigt jou van harte uit voor het spectaculaire BusinessCom Partner Event op dinsdag 6 november a.s. bij Evoluon in Eindhoven. Samen met onze vendoren praten we over de toekomst van de ICT- en telecommarkt en hoe wij samen deze toekomst tegemoet gaan. Dit wil je absoluut niet missen! 

BusinessCom pakt groots uit

Het BusinessCom partner event is het grootste en meest ambitieuze evenement dat wij ooit georganiseerd hebben. Samen met de 18 deelnemende vendoren waaronder o.a. Mitel, Unify, Gigaset, Jabra, NETGEAR en Alcatel-Lucent Enterprise zetten wij een evenement neer waar je ‘u’ tegen zegt. Verwacht o.a. een beursvloer gevuld met stands van alle 18 deelnemende vendoren en interessante discussies op het grote podium over de toekomst van de ICT- en telecommarkt. We sluiten de dag af met een gezellige borrel en volledig verzorgde diner.

Interactie en exclusieve 1-op-1 gesprekken

De dag staat volledig in het teken van interactie. Interactie met elkaar, met BusinessCom en onze vendoren. Wij hebben Mitel, Unify, Gigaset (Pro), Jabra en NETGEAR uitgenodigd om deel te nemen aan een tweetal discussies over de toekomst van de markt en hun visies hierover.

Daarnaast heb je de unieke mogelijkheid om 1-op-1 gesprekken te voeren met internationale eindverantwoordelijken van verschillende vendoren.

Een dag vol nieuws en ontwikkelingen

10:00 uur – Ochtendsessie
12:30 uur – Lunch op de beursvloer met 18 leveranciers
13:30 uur – Discussierondes met Platinum en Gold sponsors
15:00 uur – Pauze
16:00 uur – My-Connect award show
17:00 uur – Special guest Peter Heerschop
18:00 uur – Borrel en diner met muzikaal entertainment

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00