Een compleet portfolio

Training Center

TP-Link Networking Training

Data & inschrijven

Neem deel aan de gratis tweedaagse networking training van BusinessCom in samenwerking met TP-Link en kom alles te weten over wifi, routing en switching.

7 juni 2022: Routing & Switching
De Switching/Routing training richt zich op partners die verdere verdieping zoeken op het gebied van lokale en wide-area netwerken en over de toepassing daarvan binnen de Omada SDN productfamilie van TP-Link.

In deze ééndaagse training gaan wij in 6 modules dieper in op de keuzes en de technologieën waarmee u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van LAN- en WAN infrastructuren geconfronteerd wordt. Verder laten wij u zien hoe die onderwerpen toegepast kunnen worden op het productportfolio van TP-Link Omada.

Na deelname aan deze training bent u in staat om zelfstandig LAN-netwerken te ontwerpen, te implementeren en kunt u deze troubleshooten.

8 juni 2022: Wifi
De WLAN verdiepings- training richt zich op partners die verdere verdieping zoeken op het gebied van (W)LAN-netwerken en over de toepassing daarvan binnen de Omada SDN productfamilie van TP-Link.

In deze ééndaagse training gaan wij in 6 modules dieper in op de keuzes en technologieën waarmee u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van WLAN-infrastructuren geconfronteerd wordt. Verder laten wij u zien hoe die onderwerpen toegepast kunnen worden op het productportfolio van TP-Link Omada.

Na deelname aan deze training bent u in staat om zelfstandig Wireless LAN-netwerken te ontwerpen, implementeren en kunt u deze troubleshooten.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00