Een compleet portfolio

Training Center

Vudel Koningsfest 2023

Data & inschrijven

Twee jaar achter elkaar was het door COVID niet mogelijk, maar in 2023 komt het Vudel Koningsfest eindelijk terug en BusinessCom is er natuurlijk weer bij. Zoals iedereen wel weet, komen wij uit het Brabantse land en hebben wij hier in het zuiden des lands een aantal tradities. De belangrijkste daarvan is toch wel het carnavalsfeest wat we hier ieder jaar uitbundig vieren.

In Veghel starten we op donderdag met het Vudel Koningsfest, een avond die gekenmerkt wordt door Duitse invloeden. Het Vudel Koningsfest vindt in 2023 plaats op donderdag 16 februari en jij bent van harte uitgenodigd om het samen met BusinessCom te vieren.

Hoe ziet de avond eruit?
We beginnen de avond met een goed bord eten, gevolgd door pullen bier, met optredens van diverse artiesten. Dit jaar gaan wij er weer met een select gezelschap van 100 personen naartoe en dit doen we in samenwerking met onze leveranciers: Gigaset, Unify, Mitel, TP-Link, Jabra, Spectralink en ClearVox. 

We mogen jou en een collega een volledig verzorgde Carnaval Experience aanbieden, inclusief overnachting, vervoer van en naar de locatie en een gegarandeerde kater! Dit op basis van de samenwerking die wij en onze sponsoren van dit evenement met jullie ervaren. Er staat dus geen actie tegenover het is alleen een kwestie van aanmelden en geloof ons: Dit moet je eens meegemaakt hebben!

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00