Een compleet portfolio

Training Center

My-Connect goes Future Mobility Park

Data & inschrijven

Hoe ziet de toekomst van mobiliteit eruit en welke rol speelt networking hierin? BusinessCom en Alcatel-Lucent Enterprise nodigen u uit voor een bijzonder partner event op het Future Mobility Park in Rotterdam.

De toekomst van vervoer en mobiliteit is nauw verweven met networking en communicatie-technologie. Dat tonen BusinessCom en Alcatel-Lucent aan tijdens het event ‘My-Connect goes Future Mobility Park’ in Rotterdam. Het Future Mobility Park is een testlocatie voor de mobiliteitsvraagstukken van de toekomst, waarbij autonoom rijdende voertuigen getest worden. De testlocatie draait op de netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise die hier redundant zijn uitgevoerd.

Een zeer inspirerende locatie om ICT-partners met klanten als gemeentes, vakantieparken, zorginstellingen, transport en vervoer te informeren over de netwerk- en communicatie-oplossingen van de toekomst.

Naast een prikkelende presentatie van Lucien Linders, CEO van het Future Mobility Park, spreekt BusinessCom over My-Connect Cirrus en My-Connect Rainbow, en geeft Alcatel-Lucent Enterprise een showcase van het slimme netwerk dat is aangelegd op het park.

Daarbij krijgt u de unieke mogelijkheid om de testlocatie te bezoeken waar onder andere een Hyperloop demo, slimme verkeerslichten, logistieke robots, zelfrijdende shuttles en een drone-halte te bezichtigen zijn. Het Partner Event wordt afgesloten met een gezellige borrel in de Stadshaven Brouwerij die naast het Future Mobility Park ligt. Inschrijven kan binnenkort via www.my-connect.nl.

Het programma

12 september 2024
10.00 – 10.30 uur – Ontvangst
10.30 – 10.45 uur – Welkom door BusinessCom & My-Connect
10.45 – 11.00 uur – Lucien Linders, CEO Future Mobility Park
11.00 – 12.00 uur – ALE: praktijkcase NaaS op Future Mobility Park
12.00 – 12.30 uur – Lunch
12.30 – 13.30 uur – Rondleiding en demonstraties FMP-testlocatie
13.30 – 15.30 uur – Borrel Stadshaven Brouwerij

Locatie
Future Mobility Park
Galileistraat 15Z, 3029 AL Rotterdam
www.futuremobilitypark.nl

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00