Een compleet portfolio

Training Center

Cloud Experience

Data & inschrijven

BusinessCom wil met jou als partner in gesprek gaan over Cloud, in de breedste zin van het woord. Niemand kan meer om het hoofdstuk Cloud heen. Het is overal, staat op elke strategische agenda en vormt een belangrijke bouwsteen in technologie en de oplossingen die er zijn om de markt van eindgebruikers te banderen. Maar is alles rondom Cloud gezegd? Wij denken van niet. Laten we daarom samen één stap terug zetten om meer inzicht te krijgen in alle mogelijkheden van de Cloud. We zorgen voor een uniek decor als ondersteuning van een krachtig dialoog!

We nodigen je uit voor een interactief gesprek tijdens een VIRTUELE BALLONVLUCHT bij ons BusinessCom kantoor in Merchtem. In 30 minuten delen we kennis en brainstormen en discussiëren we met elkaar over verschillende mogelijkheden.

Voorbeelden van onderwerpen die we aan bod willen laten komen:

De ingrediënten van Cloud en Xaas.
Wat zijn de varianten van Cloud?
Sales- en commissie modellen
De rol van IT
SIP Trunking
Op basis van dit gesprek en jouw wensen, delen wij achteraf in maximaal 10 minuten de meest passende oplossing (van een bepaalde vendor) met je. In aanvulling daarop geven we je in 2 keer 10 minuten een introductie van een tweetal samen te definiëren producten. Zo ben je in één uur maximaal geïnformeerd met gerichte informatie.

Wil je na afloop nog meer over die oplossing weten? Dan kan je jezelf ter plekke inschrijven om deel te nemen aan de zogenoemde Deep Dive sessies waar we samen met de gekozen vendor dieper ingaan op de producten en oplossingen van die vendor.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00