Teams in Motion

Stap over op meer mobiele UC met behulp van Microsoft
LEES MEER
Spectralink

Teams Integratie

Waar uw teams ook zijn, hoe u ook verbinding maakt – wij kunnen u helpen de zaken in beweging te houden. Ontdek onze directe integratie tussen Spectralink DECT-handsets en Microsoft Teams Phone. Uw teams in beweging kunnen nu profiteren van alle samenwerkingstools van de cloud met de DECT-telefoons waar ze op vertrouwen en zonder gateway van derden.

Teams Integratie

Spectralink kan u helpen!

  • Hoge spraak kwaliteit voor uw hele team
  • Versnel uw cloud migratie met één uniform platform
  • Bespaar kosten door verouderde telefooncentrales en gateways te vervangen
  • Behoud de vertrouwde functionaliteit die uw teams gewend zijn om met elkaar te communiceren
Spectralink

Mobiele oplossingen

AMIE is de nieuwste mobiliteitsintelligentie van Spectralink. AMIE is een transformatie in het beheer van bedrijfsmobiliteit en is uw bondgenoot en een assistent om u te helpen downtime te voorkomen en activiteiten te optimaliseren. Beheer eenvoudig uw Spectralink slimme apparaten en DECT-infrastructuur door vlootproblemen te diagnosticeren voordat ze uw bedrijf beïnvloeden.

Uw devices eenvoudig inzetten en beheren

Stel uw team in staat om de leiding te nemen of uw gehele vloot van Spectralink slimme apparaten met snelle, eenvoudige implementatie, gecentraliseerd apparaatbeheer en applicatiebeheer.

Begrijp de gezondheid van uw device

Onderhoud uw apparaten met gemak door ons intelligente cloudbased analysedashboard te gebruiken voor bruikbare weergaven en waarschuwingen op uw slimme apparaten en mobiliteitsinfrastructuur. Diagnosticeer problemen voordat ze impact hebben op uw bedrijf.

Focus op uptime en productiviteit

 
Krijg waardevol inzicht in uw mobiliteitsnetwerk met AMIE. Bekijk kritieke gegevens zoals spraakkwaliteit en oproepprestaties om hiaten in de dekking te identificeren en apparaten te vinden die buiten dienst zijn voor het optimaliseren van de productiviteit.

SPECTRALINK

Services

De handsets van Spectralink worden geleverd met een toonaangevende garantie van 12 maanden die de meeste scenario’s dekt waarmee bedrijven worden geconfronteerd. Dit onderhoud van Solutions Assurance is vereist voor alle aankopen van Spectralink. Erkennend dat onze klanten unieke zakelijke vereisten hebben, biedt Spectralink ook flexibele, verbeterde services aan: SpectraCare en SpectraCare+.

VERSITY 95 & 96 SERIE

Versity is ontworpen voor de manier waarop u werkt en stelt u in staat om taken en teams eenvoudig te beheren, op kantoor of onderweg. U krijgt alle kracht, prestaties en functionaliteit van een apparaat van professionele kwaliteit met de strakke uitstraling van een persoonlijke smartphone.

WEBSHOP