Intercom & Deurtelefonie

PortaDial biedt een oplossing voor iedere situatie.
WEBSHOP
Over

PortaDial

PortaDial is een Nederlandse fabrikant van Intercom en Deurtelefonie oplossingen en onderscheidt zich door ontwikkeling van zowel hardware als software in eigen huis te hebben. Dankzij deze eigen ontwikkeling kunnen wij onze producten ook aanpassen naar maatwerk oplossingen voor uiteenlopende situaties en toepassingen. Bij PortaDial geloven wij in goed partnerschap door met gedegen kennis te kunnen adviseren van A tot Z – van bestek tot en met de oplevering. Dankzij korte lijnen met BusinessCom en door alles in eigen beheer te houden, zorgen wij graag samen voor een passende oplossing en een tevreden eindklant.

PortaDial levert veilige oplossingen voor koppeling met telefonie. Onze producten zijn op elk platform getest, zowel analoog, SIP (VoIP) als mobiele netwerken. Daarnaast zijn wij ISO9001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd, dit houdt in dat onze producten kritisch worden getest met betrekking tot informatiebeveiliging. Al onze oplossingen worden vervaardigd uit metaal en zijn getest in weer en wind. Van havengebied tot afgelegen logistiek terrein, van parkeergarage tot gevangenis. Onze producten zijn gebouwd voor de meest kritieke locaties. Al onze intercoms worden standaard spatwaterdicht als inbouw geleverd. Producten van PortaDial worden vermarkt via distributeurs en dealers in Nederland en het buitenland. Naast een breed standaardassortiment zijn wij gespecialiseerd in maatwerk. Bekijk de video voor meer informatie!

PortaDial

Uitgelichte producten

Nieuw

PortaDial LTE

Robuust en molestbestendig

De PortaDial LTE is een deurtelefoon met een geïntegreerde LTE interface en maakt gebruik van de mobiele belbundel. Hiermee is de PortaDial LTE een complete stand-alone oplossing. Robuust en molestbestendig en standaard als inbouw geleverd. Een RVS opbouwrand is optioneel verkrijgbaar.

LEES MEER
PORTADIAL ACCESS

Door gebruik te maken van de Access Interfaces zijn afstanden van honderden meters mogelijk tussen deurtelefoon(s) en interface, onafhankelijk van het type bekabeling. Deze combinatie biedt de meest robuuste, industriële en molest bestendige toegangscontrole, exact zoals u altijd van onze producten gewend bent.

WEBSHOP