Naadloze communicatie en collaboration

WEBSHOP
About

Mitel

Met 47 jaar leiderschap in de sector biedt Mitel zakelijke communicatie aan meer dan 70 miljoen zakelijke eindgebruikers over de hele wereld, om naadloos te verbinden, samen te werken en innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten.

Mitel 6900W IP Serie

Maak kennis met de Mitel’s volgende generatie IP-telefoon collaboration enablers voor kantoor- en externe medewerkers. Mitel PCLink, ondersteund door de 6920w, 6930w en 6940w IP-telefoons, stelt gebruikers in staat om traditionele telefoongesprekken en pc-gebaseerde collaboration effectief te beheren. PCLink stelt je in staat om via Bluetooth een IP-telefoon te verbinden met je pc en deze te gebruiken als audioapparaat. PCLink werkt direct uit de doos met al je favoriete collaboration oplossingen, waaronder Mitel MiTeam Meetings, Zoom, MS Teams, en meer en je hoeft geen software te installeren.

Mitel 6800 Serie

De Mitel 6800 serie is een familie van krachtige en moderne SIP-telefoons die geavanceerde interoperabiliteit bieden met grote IP-telefonieplatforms. Alle telefoons in de 6800-serie hebben een strak en modern industrieel design, opmerkelijke HD-breedbandaudio, een verbeterde speakerphone en superieure audioverwerking voor rijkere en duidelijkere handsfree gesprekken.

On-premise

MiVoice Office 400

Als een zeer flexibele communicatieoplossing die kan worden aangepast aan de zakelijke vereisten en behoeften van medewerkers zet MiVoice Office 400 nieuwe standaarden in zijn vakgebied. MiVoice Office 400 biedt een flexibele, veelzijdige communicatieoplossing en is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven te voldoen, door extra gebruikers, nieuwe telefoons of zelfs extra locaties die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd.

LEES MEER
IP DECT-Telefoon

Mitel 600dt DECT Serie

Moderne Mitel 600dt DECT-telefoons beschermd met antimicrobiële kunststoffen. Waar u ook bent – op kantoor, op de werkvloer, in een magazijn of in uw thuiskantoor – telefoons uit de Mitel 600-reeks zijn uw betrouwbare communicatie-assistent. Waar u ook bent – op kantoor, op de productievloer, in een magazijn of op uw thuiskantoor – de Mitel 600dt-telefoons zijn uw betrouwbare communicatie-assistenten. Met hun slimme functies, intuïtieve bediening en beproefde ergonomie zijn ze ideale metgezellen in elke situatie van uw professionele leven

Mitel Promo

Get Linked to the Cloud

Profiteer tot en met 31 maart 2023 van de Mitel "Get Linked to the Cloud" MiVoice Office 400 Promo. Koop een Mitel 68xx, 69xx of 6xxdt toestel en ontvang per toestel het 1x Mitel One en 1x IP User license gratis. Daarnaast wordt 30% korting gegeven op iedere Sub Elite User gedurende het eerste jaar. Wanneer Mitel One Workgroups algemeen beschikbaar is, zal deze feature onderdeel worden van de Elite License, zonder extra kosten.

LEES MEER