Barracuda Cyber Security

Het belang van een goede zakelijke beveiliging
BARRACUDA.COM
About

Barracuda Networks

Maar liefst 91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail en helaas worden er bijna wekelijks cyberaanvallen in het nieuws gemeld. Over het algemeen zie je dat bedrijven wel een e-mail gateway beveiliging hebben. Maar die zijn niet geschikt om bedreigingen zoals social engineering tegen te gaan, waarbij een hacker probeert de e-mail gateway te omzeilen. Barracuda heeft daarom een unieke e-mail beveiliging, dat gebruikt maakt van verschillende beveiligingslagen en dat zelfs gemakkelijk te installeren en te beheren is.

Download het e-book om de 13 actuele cyber bedreigingen op gebied van emailfraude te weten te komen.

Welke oplossing past bij jou?

Barracuda Oplossingen

Barracuda oplossingen kunnen op verschillende manieren worden ingekocht bij BusinessCom. Je kunt ervoor kiezen om de licenties in één keer te betalen voor de gehele contractduur of maandelijks via Barracuda MSP. Daarnaast bieden we met My-Connect Firewall fysieke firewalls, beheerd en onderhouden door onze specialisten voor een vast bedrag per maand.

Barracuda

Total Email Protection

Barracuda

Gratis Email Threat Scan

Om erachter te komen of de Microsoft 365 omgeving voldoet aan de hedendaagse security bedreigingen heeft Barracuda de E-mail Threat Scan ontwikkeld. Hiermee kun je gemakkelijk het Microsoft 365 account scannen en inzicht krijgen of er gevaren zijn. Voer de scan nu gratis en geheel vrijblijvend uit.

SCAN MICROSOFT 365!
Barracuda oplossingen

De ultieme cyber security voor elke organisatie

Barracuda Networks

Advanced Threat Protection

Stop geavanceerde Bedreigingen die de traditionele detectietechnieken weten te omzeilen. De moderne Cyberaanvallen nemen snel toe, zowel in volume als in complexiteit. Nieuwe malware-varianten zijn ontworpen om de traditionele detectietechnieken te omzeilen en worden vaak verspreid via gerichte, zero-hour-attacks. Deze nieuwe malware-varianten verschijnen sneller en in grotere aantallen dan ooit tevoren. Alleen al de nieuwe ransomware-aanvallen zullen naar verwachting in de nabije toekomst met 200 verschillende variaties per kwartaal toeslaan.

Barracuda Advanced Threat Protection is een geïntegreerde cloud-gebaseerde service die het dataverkeer over alle belangrijke bedreigingsvectoren analyseert.

NEEM CONTACT OP!
Barracuda Networks
Set it and forget it!

Barracuda Backup

De huidige complexe infrastructuren en gerichte cyberaanvallen vereisen hedendaags een complete back-up strategie die gegevens beschermt, waar ze zich ook bevinden – op locatie of in de cloud. Barracuda Backup is eenvoudig te configureren en te beheren en is echt een "set it and forget it"-oplossing voor goede gemoedsrust.

NEEM CONTACT OP!