ClearVox Nexxt

The nexxt step in cloud communications
WEBSHOP
About

ClearVox

ClearVox is dé specialist op het gebied van VoIP-software. Betrouwbaarheid, innovatie, slagvaardigheid en flexibiliteit staan bij ons centraal. De IP-Communicatieservers van ClearVox zijn het resultaat van ruim acht jaar softwareontwikkeling. ClearVox klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is en zij in staat zijn om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. De zakelijke IP telefooncentrales van ClearVox blinken uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: ClearVox Nexxt is ontwikkeld op Nederlandse bodem.

Tot 10 gebruikers

ClearVox GO Nexxt

ClearVox Go Nexxt is een volwaardige ClearVox Nexxt-centrale voor de kleine(re) ondernemers en/of kleine(re) budgetten. Het is geschikt voor oplossingen tot 10 gebruikers waarbij alle functionaliteiten van de grotere ClearVox Nexxt aanwezig zijn.

ClearVox Go Nexxt is zo opgebouwd dat het kan meegroeien met uw klant middels het unieke groeimodel. Uw klant kan eenvoudig van de ClearVox Go Nexxt opschalen naar één van de grotere varianten zoals Business, Enterprise, Hosted of de VMWare-oplossing zonder dat uw klant hier iets van merkt. De oplossing groeit mee met de klant zodat u, als partner, een langdurige toekomstgerichte klantrelatie kunt onderhouden.

BEKIJK IN DE SHOP
The nexxt step in cloud communications

ClearVox Nexxt oplossingen

API koppelingen

ClearVox Marketplace

Bent u op zoek naar een flexibele telefonieoplossing die naadloos
integreert met CRM-systemen, Microsoft 365, webbrowsers,
contactenlijsten en meer?

ClearVox Nexxt biedt de oplossing met ClearVox Nexxt Integrations. Koppel een ClearVox Nexxt systeem met tal van populaire applicaties en profiteer van alle voordelen van een moderne telefooncentrale, on-premise of in de cloud.

BEZOEK DE MARKETPLACE!
ClearVox Nexxt

De touwtjes zelf in handen!

Veel bedrijven gaan over naar een VoIP-telefooncentrale, maar wat verwachten ondernemers eigenlijk van een centrale? Naast optimale bereikbaarheid, vindt ClearVox dat een telefooncentrale van alle gemakken voorzien dient te zijn. Door de ultiem gebruiksvriendelijke software die altijd up-to-date is, kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de diverse functionaliteiten die het de ondernemer allemaal net iets makkelijker maakt. ClearVox Nexxt zorgt voor optimale zelfstandigheid, zodat de centrale makkelijk zelf kan worden beheerd. Denk hierbij aan gespreksrouteringen, wachtmuziek, intercom met camera en gespreksopnames. De mogelijkheden zijn eindeloos en deze zijn volledig in eigen beheer.