Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom 20 jaar

BusinessCom 20 jaar

BusinessCom viert dit jaar het 20-jarig jubileum met events, maandelijks nieuwe acties en meer!

Iedere maand nieuwe acties
Bekijk regelmatig deze pagina, want we maken iedere maand nieuwe acties bekend. Denk hierbij aan kortingsacties met verschillende vendors en leuke winacties. En dat het hele jaar lang! 

Maart: Mitel Maandactie
We vieren deze maand ons 20-jarig bestaan samen met Mitel! BusinessCom partners krijgen van 1 tot en met 31 maart extra korting op geselecteerde Mitel producten. Daarnaast maak je ook nog eens iedere week kans op een fles champagne, aangeboden in samenwerking met Mitel. De champagneflessen worden wekelijks verloot onder partners die in de voorgaande week Mitel producten hebben besteld.

Bekijk hier de deelnemende producten en actieprijzen.

Februari: Jabra kortingsactie
We vieren in februari ons 20-jarig bestaan samen met Jabra! BusinessCom partners krijgen van 1 tot en met 28 februari extra korting op geselecteerde Jabra producten. Daarnaast maak je ook nog eens iedere week kans om een Jabra Elite 4 Active te winnen! De prijzen worden wekelijks verloot onder partners die in de voorgaande week Jabra producten hebben besteld.

Maak in januari kans op lunch voor het hele bedrijf!
Plaats voor 20 januari een bestelling bij BusinessCom en maak kans op een lunch voor het hele bedrijf. Wij verzorgen op een samen te bepalen datum de lunch voor 3 van onze partners. Wordt jouw bedrijf een van de winnaars

 

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00