Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

ALE Q4 Switches Promo

ALE Q4 Switches Promo

Door de wereldwijde leveringsproblemen op chips, lopen de levertijden enorm op. Alcatel-Lucent Enterprise heeft zijn levertijden voor de meeste hardware weten te verkleinen, door slim met voorraad om te gaan en scherp het productieproces in de gaten te houden. Omdat ALE switches momenteel snel leverbaar zijn, ontvang je nu een gratis hands-on training bij aanschaf van een OS6360 & OS6560 serie switch. Hierdoor is ook het technisch personeel binnen je organisatie snel up-to-speed.

OmniSwitch 6360 Stackable Gigabit Ethernet LAN Switches
De 6360 serie switches zijn compact, fanless, hebben 10, 24 en 48 Gigabit Ethernet met data of PoE+ poorten die beschikken over line-rate prestaties. Download datasheet!

OmniSwitch 6560 Stackable Gigabit Ethernet LAN Switches
24-poort en 48-poort, Power over Ethernet (PoE), non-PoE voor vaste small form factor pluggable (SFP+) 10-G-ready interfaces. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid voor een redundant PowerSupply. Download datasheet!

Voorwaarden:
Deze promo is geldig t/m 31 maart 2023. Zolang de voorraad strekt. Er kunnen geen rechten worden ontleend op het afwijken van de afbeeldingen en/of teksten. Alcatel-Lucent Enterprise is te allen tijde gerechtigd deze promotie aan te passen, te wijzigen.
 

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00