Nieuws & acties

BusinessCom gaat de samenwerking aan met NCT-Groep

Samen maken we techniek veel zinniger!

Dit moeten de beide heren hebben gedacht toen zij hun samenwerking beklonken. Remco de Neef en Pieter van Eldonk zijn respectievelijk de directeuren van de NCT-Groep te Raamsdonksveer en BusinessCom te Veghel. NCT-Groep, bekend als leverancier van het specialistische NCT DAKS platform, zal BusinessCom voorzien van de nodige kennis en expertise op het gebied van alarmeringen en het DAKS platform. BusinessCom daarentegen, groot geworden als distributeur, adviseur en ondersteuner van ICT-producten, zal het portfolio van NCT nog verder verrijken met producten als Mitel, Unify, Giagaset, ClearVox en Alcatel-Lucent. Een ander groot voordeel is de uniformiteit in de messaging oplossingen voor het complete portfolio wat BusinessCom voert.  

De overeenkomsten die beide bedrijven hebben, komen deze samenwerking alleen maar ten goede. Hier is de klant uiteindelijk bij gebaat. Met de toch al hoge servicegraad en het zorgvuldig begeleiden en adviseren van de klant, zullen de pijlers door deze samenwerking alleen maar sterker worden. Uiteraard verheugen beide partijen zich enorm op deze nieuwe samenwerking.

Ben je nieuwsgierig geworden wat dit voor jou als klant kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Log in en lees verder