Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Verslag: BusinessCom Partner Event 2018

Verslag: BusinessCom Partner Event 2018

Op dinsdag 6 november vond het BusinessCom Partner Event plaats bij het Evoluon in Eindhoven. In deze speciale editie van de BusinessCom nieuwsupdate kijken we terug op een geslaagd event met veel nieuws en gelukkige winnaars van de My-Connect awards. Je vindt hier de belangrijkste informatie die we hebben gedeeld tijdens het event.

Met meer dan 300 bezoekers en een gezellig drukke beursvloer met 17 vendoren (waaronder o.a. Unify, Mitel, Gigaset Pro, Jabra, NETGEAR, Ascom en ClearVox) kunnen we dit evenement met trots een groot succes noemen! Bekijk hieronder de foto's.

 

Nieuwe features My-Connect Telepo

De ochtendsessie werd afgetrapt met de introductie van een aantal nieuwe My-Connect Telepo features, namelijk de nieuwe GUI, nieuwe premium attendant en de nieuwe wallboard. Daarnaast is de nieuwe My-Connect portal voor het eerst gepresenteerd. De nieuwe portal gaat op 5 december 2018 live.

Het beheren van eindklanten en contracten wordt met de introductie van de nieuwe portal veel eenvoudiger, inclusief aanvragen en de administratieve verwerking. Dit geldt voor zowel My-Connect Telepo als My-Connect OpenScape Cloud en Circuit. Meer informatie volgt.

 

Lancering My-Connect OpenScape Cloud en My-Connect Circuit

Tijdens het BusinessCom Partner Event lanceerden we officieel My-Connect OpenScape Cloud en My-Connect Circuit, de Unify varianten van het My-Connect platform. Door middel van een voorbeeld case liep Andrew Cheel (Digital Mindset Adoption Consultant bij Atos) door het verkoopproces en demonstreerde hij de belangrijkste functionaliteiten van My-Connect OpenScape Cloud en My-Connect Circuit. 

Wil je meer weten over deze nieuwe My-Connect diensten? Neem dan direct contact met ons op. We komen graag bij jou langs voor een uitgebreide introductiedemo van het systeem en de onboarding van jou als My-Connect OpenScape Cloud en Circuit reseller.

 

Discussiepanels met Richard Bordes

In de middag vonden twee discussiepanels plaats, onder leiding van lawaaimaker Richard Bordes. Het eerste thema was Changing Voices en de panel bestond uit Luiz Domingos (Unify), Peter Schmidt (Mitel) en Pieter van Eldonk (BusinessCom). Tijdens de discussie kwamen o.a. onderwerpen als artificial intelligence en machine learning voorbij en werd gesproken over de toepassingen hiervan in UC platformen.

Het thema Changing Markets werd besproken met Julien Marguerite (Gigaset), Arend Karssies (NETGEAR) en Maud Brissaud (Jabra). Hoe is de markt aan het veranderen en welke rol eisen leveranciers op in een markt die door zijn transparantie allen maar ondoorzichtiger wordt? Deze vragen en meer werden beantwoord.

 

My-Connect Awards

Voor het derde jaar op rij werden de My-Connect Awards voor Best Vertical Approach, Best Upcoming Reseller, Best Project en Best Reseller uitgereikt. Met een groeiend aantal My-Connect resellers en interessante projecten was het kiezen van de winnaars niet eenvoudig! Hieronder de winnaars op een rij:
 

  • Best Vertical Approach: Westers Telecom
  • Best Upcoming Reseller: Telecom Service Groep
  • Best Project: 2invision
  • Best Reseller: ZG Telecom

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00