Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom Cloud Experience

BusinessCom Cloud Experience

BusinessCom wil met jou als partner in gesprek gaan over Cloud, in de breedste zin van het woord. Niemand kan meer om het hoofdstuk Cloud heen. Het is overal, staat op elke strategische agenda en vormt een belangrijke bouwsteen in technologie en de oplossingen die er zijn om de markt van eindgebruikers te banderen. Maar is alles rondom Cloud gezegd? Wij denken van niet. Laten we daarom samen één stap terug zetten om meer inzicht te krijgen in alle mogelijkheden van de Cloud. We zorgen voor een uniek decor als ondersteuning van een krachtig dialoog! 

We nodigen je uit voor een interactief gesprek tijdens een virtuele ballonvlucht bij ons BusinessCom kantoor in Merchtem. In 30 minuten delen we kennis en brainstormen en discussiëren we met elkaar over verschillende mogelijkheden.

Voorbeelden van onderwerpen die we aan bod willen laten komen:

  • De ingrediënten van Cloud en Xaas. 
  • Wat zijn de varianten van Cloud? 
  • Sales- en commissie modellen 
  • De rol van IT 
  • SIP Trunking 

Op basis van dit gesprek en jouw wensen, delen wij achteraf in maximaal 10 minuten de meest passende oplossing (van een bepaalde vendor) met je. In aanvulling daarop geven we je in 2 keer 10 minuten een introductie van een tweetal samen te definiëren producten. Zo ben je in één uur maximaal geïnformeerd met gerichte informatie. 

Wil je na afloop nog meer over die oplossing weten? Dan kan je jezelf ter plekke inschrijven om deel te nemen aan de zogenoemde Deep Dive sessies waar we samen met de gekozen vendor dieper ingaan op de producten en oplossingen van die vendor.

Inschrijven? 
Ben jij een reseller met interesse in Telecom- IT/Data of aangrenzende terreinen én heb je interesse in één samen te bepalen voice oplossing uit de cloud? Dan gaan we met plezier samen met jou in gesprek. Boek direct een virtuele vlucht door een mail te sturen naar cloudexperience@businesscom.be. Je kunt in overleg met BusinessCom België een vlucht boeken op een samen afgesproken tijdstip. 

Deepdive Sessies 
Je kunt je ook direct inschrijven voor een van de deepdive sessies met een van de volgende vendoren: GigasetPRO, LANCOM systems, TP-Link, Yealink, Jabra, Snom, X2com / BusinessCom trunks of Barracuda. Deze online deepdive sessies worden gehouden door de leverancier zelf en bieden de unieke gelegenheid om kennis en kunde van aanbod en kansen te vergroten.
 

Vragen? 
Neem voor verdere vragen contact op met jouw BusinessCom contactpersoon. 


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00