Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom officieel TP-Link distributeur

BusinessCom officieel TP-Link distributeur

BusinessCom is per 1 januari 2022 een samenwerking aangegaan met TP-Link. Hierdoor zijn wij officieel direct distributeur van TP-Link networking producten in de Benelux.

Het volledige zakelijke TP-Link productportfolio is vanaf nu verkrijgbaar bij BusinessCom, waaronder business switches, SMB-routers, access points en het beheerplatform van TP-Link, Omada. Door TP-Link op te nemen in het assortiment, breiden we het aanbod van networking oplossingen uit met betaalbare en betrouwbare producten. Als partner profiteer je van directe TP-Link verkoopondersteuning en technische support. Dit naast de voordelen die je al gewend bent, waaronder het brede product- en dienstenaanbod, ruime openingstijden en uitgebreide bezorgopties.
 
Marcel Derks – BusinessCom
“We zijn ontzettend trots op de samenwerking met TP-Link, een enorme speler in de networking wereld, en zien veel kansen om deze samen met onze 1400+ partners verder uit te nutten. Het uitgebreide aanbod van TP-Link combineert perfect met ons huidige portfolio en biedt meer kansen om bijvoorbeeld de zorgsector van totaaloplossingen te voorzien. We kijken uit naar mooie resultaten samen.”
 
Frank Damen – TP-Link Nederland
“We zijn erg verheugd aan te kondigen dat BusinessCom een distributeur wordt voor onze producten. BusinessCom past uitstekend bij de kernwaarden van TP-link: ontzorgen, makkelijk zaken doen en lokale aanwezigheid. De combinatie van beide bedrijven zal zeker succesvol zijn.”

Maak kennis met TP-Link
Wil je meer weten over de oplossingen van TP-Link, inclusief het Omada beheerplatform? Meld je dan aan voor het TP-Link introductiewebinar op woensdag 26 januari. Tijdens het webinar maak je beknopt kennis met het volledige productportfolio en beantwoorden we al jouw vragen! Meld je hier aan voor het introductiewebinar.

Bekijk de TP-Link merkpagina voor meer informatie over TP-Link of bestel direct via de BusinessCom webshop.
 


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00