Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom Product Podium: Jabra Evolve2 65 Flex Headset

BusinessCom Product Podium: Jabra Evolve2 65 Flex Headset

In het hedendaagse bedrijfsleven is een hoogwaardige headset essentieel om effectieve communicatie mogelijk te maken. In dit artikel duiken we dieper in de wereld van de Jabra Evolve2 65 Flex headset en ontdekken we waarom deze een onmisbare tool is voor elk bedrijf, of het nu gaat om thuiswerken, kantooromgevingen of wanneer men onderweg is. De Jabra headset staat garant voor heldere gesprekken en verbeterde productiviteit.

Laten we eerst eens bekijken wat de Jabra Evolve2 65 Flex headset precies te bieden heeft.

De Jabra Evolve2 65 Flex is een veelzijdige on-ear headset die geschikt is voor gebruik met computers, smartphones en tablets. De headset kan worden verbonden via bluetooth of met de meegeleverde Link380 adapter voor pc’s en laptops. Het is mogelijk om tot 8 bluetooth-apparaten te koppelen en tegelijkertijd verbinding te maken met 2 apparaten, met een bereik tot 30 meter voor maximale flexibiliteit. Spraaktijd van een volledig opgeladen headset bedraagt circa 20 uur.

Wat maakt deze headset interessant voor resellers?

 • Veelzijdigheid
  De Jabra Evolve2 65 Flex-headset is geschikt voor diverse toepassingen, zoals dagelijks gebruik, het aannemen van gesprekken en het verminderen van omgevingsgeluid met Active Noise Cancellation (ANC). Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor klanten met uiteenlopende behoeften.
 • Ondersteuning en updates
  Jabra voorziet regelmatig firmware-updates en biedt ondersteuning via Jabra Direct. Dit waarborgt tevredenheid bij klanten en stelt resellers in staat om een betrouwbare oplossing aan te bieden.

Gebruikerservaring Jabra Evolve2 65 Flex Headset:
Adrie Mulder, werkzaam op de afdeling Support bij BusinessCom, heeft de headset uitgebreid getest en in gebruik genomen als zijn vaste headset. Dit zijn de redenen waarom hij zo enthousiast is over de headset:

 • Ondersteuning en updates
  Adrie benadrukt dat Jabra regelmatig firmware-updates en ondersteuning biedt via Jabra Direct. “Adrie: Dat zorgt ervoor dat de headset altijd up-to-date is.” Via Jabra Direct is het ook mogelijk om alle instellingen van de headset aan te passen naar persoonlijke behoeften.
 • Lichtgewicht en draagbaar
  Adrie merkte op dat hij de headset de hele dag kan dragen zonder ongemak te ervaren, wat het ideaal maakt voor professionals die veel onderweg zijn. Dankzij het lichte gewicht en het inklapbare ontwerp is hij gemakkelijk mee te nemen.
 • Geluidskwaliteit
  Adrie werkt in een rumoerige omgeving met veel collega’s, maar dankzij de Hybrid ANC kan hij deze geluiden weg filteren en zich concentreren op zijn werk. De microfoon van de headset filtert moeiteloos achtergrondgeluiden weg, waardoor online vergaderingen en telefoongesprekken helder en storingsvrij verlopen.

Voor meer informatie over de headset of de headset aanschaffen: neem een kijkje in onze shop.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00