Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Cloud Telefonie-dienst My-Connect Telepo vereenvoudigt licentiemodel

Cloud Telefonie-dienst My-Connect Telepo vereenvoudigt licentiemodel

Het licentiemodel van My-Connect Telepo – de Cloud Telefoniedienst van BusinessCom – is per maart 2024 sterk vereenvoudigd. Van 17 licenties gaat My-Connect Telepo terug naar 3. Dit is gedaan op verzoek van zowel resellers als eindklanten die hebben aangegeven een eenvoudigere en overzichtelijke all-in prijs te willen voor de dienst.

Die overzichtelijke all-in prijs is er nu sinds deze maand voor My-Connect Telepo. Alle mogelijke features vallen nu binnen de basislicentie (tenant licentie) en twee gebruikerslicenties. De twee gebruikerslicenties zijn de Entry User – deze heeft de basisfunctionaliteiten – en de Premium User – hierbij zijn alle applicaties en functionaliteiten vrij geschakeld.

Te verkopen vanaf bierviltje
Marcel Derks, partnermanager bij distributeur BusinessCom: “Deze versimpeling is goed nieuws voor onze business partners; de dienst is nu vanaf een bierviltje te verkopen. Daarnaast is het goede nieuws dat de all-in licentie voor een Premium User een concurrerende prijs krijgt en vele malen voordeliger is dan de huidige My-Connect Telepo licentie met alle opties.”

Over My-Connect Telepo
My-Connect Telepo maakt deel uit van het brede portfolio My-Connect waarin BusinessCom al zijn wholesale Cloud- en abonnementsdiensten heeft ondergebracht. My-Connect Telepo bestaat sinds 2016 en is een end-to-end oplossing van BusinessCom waarbij de business partner te allen tijde klanteigenaar blijft en de gelegenheid heeft deze Cloud Telefonie-dienst op zijn eigen manier in de markt te zetten.

All You Need Is My-Connect
My-Connect is de merknaam voor het dienstenportfolio van BusinessCom. Het unieke aan My-Connect is de combinatie van de volgende ingrediënten: een breed pallet aan wholesale Cloud-diensten voor telefonie, UC, networking en cybersecurity; SIP Trunking en verbindingen; aanvullende hardware zoals netwerkapparatuur en endpoints; de korte lijnen, kennis, kunde en ondersteuning (technisch en commercieel) die BusinessCom al jaren kenmerkt. Alles wat je als reseller nodig hebt, met flexibiliteit en keuzevrijheid.

Neem voor meer informatie over het nieuwe licentiemodel contact op met uw BusinessCom partnermanager.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00