Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

EK Incentive Xelion, Jabra & Gigaset

EK Incentive Xelion, Jabra & Gigaset

Het is het jaar van het EK-voetbal in Duitsland. Voor business partners die Xelion, Jabra of Gigaset inkopen bij BusinessCom is er een mooie incentive opgestart: Scoren met Xelion, Jabra, Gigaset en BusinessCom! Business partners dingen met deze incentive mee naar een compleet verzorgde trip naar de wedstrijd Nederland-Frankrijk op 21 juni in Leipzig, inclusief vlucht, wedstrijdkaarten en hotel.

Pieter van Eldonk van BusinessCom: “Een voetbal eindtoernooi is altijd iets bijzonders om van dichtbij mee te maken. Samen met onze vendoren Xelion, Jabra en Gigaset willen we dit evenement aangrijpen om onze best presterende partners te belonen voor hun inspanningen en resultaten.”

Thijs van den Ende en Paul Jongejan van Xelion: “NOS-commentator Theo Reitsma zei over het Oranje van 1988: ‘Dit is een goed stel, hoor’. Over Xelion en BusinessCom zou hij het zo weer kunnen zeggen, daarom zijn we blij deze EK actie in samenwerking met BusinessCom aan te kunnen kondigen.”

Marvin Korthout van Jabra: “Net zoals op het voetbalveld, waar communicatie en teamwerk cruciaal zijn, geldt dat ook voor de samenwerking tussen BusinessCom & Jabra. Echt samenwerken als één team, gaan voor een top resultaat met uiteindelijk ook als doel dit samen te vieren! Meedoen is belangrijker dan winnen, wordt wel eens gezegd, maar met dit team kun je (bijna) niet verliezen. Wie sluit zich aan?”

Bert Gerritsen van Gigaset: “De drive om te scoren, samenwerken voor het beste resultaat en alle successen vieren: dat is waar zaken en voetbal samenkomen. Letterlijk, op het EK deze zomer!”

Voorwaarden voor deelname
De EK incentive actieperiode start 1 maart en loopt tot eind mei. Business partners die deel willen nemen aan 'Scoren met Xelion, Jabra, Gigaset en BusinessCom!' kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Schrijf je zo snel mogelijk in. Inschrijven kan tot eind februari. Na aanmelding worden de spelregels voor de EK incentive gedeeld. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is voor deze voetbalreis: vol is vol. 

Aanmeldformulier EK Incentive
Met onderstaand formulier meld je je aan voor de incentive. Na aanmelding ontvang je via je partnermanager de precieze spelregels voor deelname.

 


Wij doen mee met één of meer van de volgende merken
Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00