Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Nieuw in BusinessComs My-Connect portfolio: My-Connect Dialogue

Nieuw in BusinessComs My-Connect portfolio: My-Connect Dialogue

Deze maand is een nieuwe dienst toegevoegd aan het My-Connect portfolio van BusinessCom: My-Connect Dialogue, de Cloud bedienpost-service voor attendants en agents.

My-Connect is het Cloud-portfolio van IT- en Telecom-distributeur BusinessCom. My-Connect Dialogue is de vijftiende dienst die aan dit portfolio wordt toegevoegd. Niels van den Berg, partner manager bij BusinessCom is enthousiast over het toevoegen van My-Connect Dialogue aan het portfolio: “Deze Cloud-dienst verbetert bestaande UC- of Contact Center-oplossingen. My-Connect Dialogue brengt de verschillende informatie- en communicatiekanalen van een organisatie op één plaats binnen en is daarmee een perfecte aanvulling op ons bestaande portfolio. Daarnaast is de dienst gebruiksvriendelijk voor zowel partner als eindklant en is My-Connect Dialogue gecertificeerd voor Microsoft Teams.”

Groeiende vraag naar hybride platform
My-Connect Dialogue is een oplossing van Pridis. Caspar Hendriks, Director Global Sales bij Pridis: “Wij zijn trots dat we als Pridis onderdeel zijn gaan uitmaken van het MyConnect portfolio bij BusinessCom. Dit onderstreept nogmaals zowel de kracht van de strategie van BusinessCom als de toegevoegde waarde van onze veelgeprezen Dialogue Enhancement tool, Connecsy, dat onderdeel is van ons Dynamic Dialogue Platform. In de huidige turbulente markt ervaren we de steeds sneller groeiende vraag naar een hybride platform dat niet alleen zeer stabiel is maar tegelijk ook juist heel flexibel ingezet kan worden door de resellers van BusinessCom.”

Over My-Connect
My-Connect van BusinessCom bestaat sinds 2016. Het unieke aan het concept van My-Connect is de combinatie van de volgende ingrediënten: een breed pallet aan wholesale Cloud-diensten voor telefonie, UC, networking en cybersecurity; SIP Trunking en verbindingen; aanvullende hardware zoals netwerkapparatuur en endpoints; de korte lijnen, kennis en ondersteuning (technisch en commercieel) van BusinessCom. De andere diensten in het My-Connect portfolio worden gevormd met vendoren als Mitel, Unify, Xelion, Telepo, Alcatel-Lucent Enterprise, Youfone Zakelijk, Pridis, Clearvox en NEC UNIVERGE BLUE.

Over Pridis
Pridis ontwikkelt, al sinds 1995, software gericht op het verbeteren van klant- en gebruikerservaringen voor communicatietechnologie in Nederland en daarbuiten. Met een internationaal team van softwareontwikkelaars en architecten biedt Pridis geavanceerde oplossingen, consultancy en projectmanagementdiensten. Bekend vanwege betrouwbaarheid en innovatie, is Pridis de partner bij uitstek voor ondernemingen en overheidsinstellingen wereldwijd.

Op de foto: Caspar Hendriks van Pridis (links) en Niels van den Berg van BusinessCom.

Meer weten over My-Connect Dialogue? Neem dan contact op met je BusinessCom Partnermanager.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00