Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Nieuw: Yealink BH70, MVC S40 en Meetingboard65

Nieuw: Yealink BH70, MVC S40 en Meetingboard65

Nieuw: Yealink BH70, MVC S40 en MeetingBoard65.
Yealink heeft onlangs drie interessante, nieuwe producten gelanceerd: de headset BH70, de meeting room oplossing Yealink MVC S40 en het smartboard Yealink MeetingBoard65. Drie mooie producten waarmee business partners waarde kunnen toevoegen aan hun portfolio. BusinessCom-partnermanager Milan van Elst geeft aan wat de kracht van deze nieuwe producten is.

Yealink BH70 Headset
De Yealink BH70 Bluetooth headset heeft 3-Mic Noise Cancellation technologie, is opgewaardeerd naar een nieuw Bluetooth-platform met nieuwe architectuur en heeft een innovatief productontwerp voor een comfortabelere draagervaring. Het Ole Wolff-membraan, een professioneel akoestisch onderdeel, zorgt voor een bredere frequentierespons en daarom een betere audio-ervaring.

Milan van Elst: “De Yealink BH70 vind ik een interessante headset door de hoge geluidskwaliteit en het comfortabele ontwerp. Compatibel met platforms als Microsoft Teams en Zoom en Optimaal voor de flexwerker. Verder vind ik de BH70 ideaal omdat je de microfoon zowel links- als rechtsom kunt gebruiken en de kussens niet knellen op je oor.”

Yealink MVC S40
 De Yealink MVC S40 is een geavanceerde all-in-one camera met dual 48MP lenzen, 120° DFOV, automatische privacy cover, 8 MEMS microfoon array (6 meter bereik), stereospeakers en AI-gestuurde ruisonderdrukking.

Milan van Elst: “Deze camera vind ik ideaal voor een hoogwaardige klein tot middelgrote videoconferentie ruimte. Hier zit een stuk meer AI-intelligentie in dan we gewend zijn van meetingbars. De intelligente AI-functies omvatten IntelliFocus, Multi-stream IntelliFrame, Video Fence en meer. Het systeem kan automatisch sprekers in de vergaderruimte detecteren, hen kaderen en via multi-stream output op het scherm weergeven, wat een interactievere remote vergaderervaring biedt.”

Yealink MeetingBoard65
Yealink MeetingBoard65 verenigt video, beeldscherm en een whiteboard die in de cloud kunnen worden beheerd voor naadloze samenwerking. Deze vergadertool maakt het beheer van tv’s, projectoren, fysieke whiteboards en kantoorbenodigdheden overbodig. Yealink heeft geavanceerde AI-gestuurde video- en audiomogelijkheden ingebouwd om afleiding te verminderen en focus te verbeteren. Het verbeterde MeetingBoard biedt multi-focus framing waarbij deelnemers op elke afstand van het apparaat duidelijk te zien zijn, en 12 meter full-duplex audio met AI-ondersteunde ruisonderdrukking.

Milan van Elst: “Het Yealink MeetingBoard is ideaal vanwege zijn all-in-one ontwerp, hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijke interface en collaboratieve functies zoals interactieve whiteboarding. Het snel werken van de WPP30 presentatie-dongle in samenwerking met het Meetingboard is geweldig. Snel content delen en snel wisselen naar een whiteboard om notities te maken. Hij is erg flexibel voor diverse vergaderruimtes door het verrijdbare onderstel. Wat mij betreft is hij perfect voor de moderne, zakelijke vergaderruimte en daarom ook zo interessant voor business partners om in portfolio op te nemen.”

Bezoek onze webshop voor meer informatie over deze Yealink-producten.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00