Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Start Unify Sales-UP actie: kortingen en incentive

Start Unify Sales-UP actie: kortingen en incentive

Unify en BusinessCom hebben voor de eerste helft van 2024 een speciale actie om de verkoop van software supportcontracten, de verkoop van hardware en de verkoop van Unify Phone bij bestaande klanten te stimuleren. Deze actie start op maandag 29 januari 2024.

De Sales-UP actie is tweeledig: er is een korting op diverse hardware (zie het schema verderop in deze mailing) en er is een mooie incentive waarbij u als business partner een budget voor uw eigen teambuilding activiteit bij elkaar spaart.

De Teambuilding Incentive
Met de verkoop van een nieuw SSP voor OpenScape Business-klanten bij wie de software support verlengd moet worden én met de verkoop van Unify Phone zijn punten te verdienen die Unify en BusinessCom omzetten in een waarde-cheque voor een teambuilding activiteit naar keuze voor uw bedrijf. Wilt u een bedrijfsbarbecue geven, een motivational speaker inhuren, een survivaltocht houden of zelfs een weekendje weg met het team naar een Europese stad? U spaart het zelf bij elkaar met deze actie.

De actievoorwaarden
Elke Unify-partner spaart automatisch mee in deze incentive. Elke 2 spaarpunten vertegenwoordigen een euro aan budget voor uw Teambuilding-activiteit. De spaaractie eindigt 30 juni. In juli ontvangt u van Unify en BusinessCom de waarde-cheque van het bijeen gespaarde budget. Er dient een minimum van 500 punten (250 euro budget) behaald te worden om een cheque te ontvangen. De waarde-cheque kan verzilverd worden bij de overhandiging van een daadwerkelijke factuur.

Log in om te zien hoe de puntentelling voor de Teambuilding spaaractie is geregeld.


Log in en lees verder
Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00