Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Waarom Mulder Automatisering via BusinessCom Youfone Zakelijk levert

Waarom Mulder Automatisering via BusinessCom Youfone Zakelijk levert

Marien Mulder van Mulder Automatisering is een van de business partners die via BusinessCom de mobiele telefonie van Youfone Zakelijk aanbiedt aan zijn klanten. In dit artikel vertelt hij over zijn ervaringen hiermee en wat het hem brengt: “Youfone Zakelijk heeft een goed aanbod en dankzij de My-Connect Portal kan ik veel zelf regelen.”

Mulder Automatisering is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel en levert ICT-oplossingen aan MKB-ondernemingen en instellingen in met name Zuid-Holland. “Mijn missie is om maatwerk te leveren”, vertelt directeur Marien Mulder. “Dat is veel leuker dan 200 keer hetzelfde te doen.” Afkomstig uit de IT-wereld richt Mulder Automatisering zich qua portfolio op alles rond de werkplek. Marien Mulder: “Die werkplek wil ik zo compleet mogelijk hebben want dan heb je een goede band met de klant. Daarom ben ik naast IT-hardware en IT-netwerken ook zakelijke telefonie en mobiel aan gaan bieden.”

Samenwerking met BusinessCom
In 2002 is Marien zijn bedrijf gestart en sinds 2020 werkt hij samen met distributeur BusinessCom. “Ik ben met BusinessCom ooit in contact gekomen door een internet-vraagstuk bij een grote plantenkwekerij met afgelegen vestigingen, waar ze me goed mee hebben geholpen. Ik ben blij met hoe BusinessCom werkt; ze zijn als club zeer benaderbaar. In IT heb je drie mega-distributeurs die om de zoveel maanden een nieuwe contactpersoon voor je hebben. Bij BusinessCom is dat niet zo en daar heb ik iets aan. De combinatie van partnermanager Derc van Mierlo en presales consultant Shèr Hendrix vind ik geweldig: Derc als eerste aanspreekpunt die alles snel regelt en Shèr voor de technisch lastigere vragen.”

Gestart met Youfone Zakelijk
Hoewel de samenwerking is gestart voor netwerkapparatuur, is Marien ook de cloud telefonie van My-Connect Nexxt en My-Connect Trunking aan gaan bieden. Vorig jaar is Mulder Automatisering tevens gestart met mobiele telefonie via BusinessCom. Marien Mulder: “Dat kwam door een concrete vraag van een van mijn klanten. Die heb ik bij Derc en Shèr neergelegd en daar kwam het advies voor Youfone Zakelijk uit: betaalbaar en toch het premium KPN-netwerk.”

Flexibeler en voordeliger
Marien Mulder is erg te spreken over de propositie van Youfone Zakelijk: “Zit je als klant bij KPN, dan is dat duur en heb je contracten van drie jaar. Met Youfone Zakelijk ben je schaalbaar, flexibeler in abonnementen, het is voordeliger en je zit toch op het beste mobiele netwerk van Nederland. Voor één klant heb ik dankzij Youfone Zakelijk zelfs 17.000 euro per jaar kunnen besparen op mobiele telefonie.”

My-Connect Portal
Youfone Zakelijk levert BusinessCom via de My-Connect Portal. Marien Mulder: “Dat spreekt mij aan in Youfone Zakelijk via BusinessCom. Via de portal kan ik veel zelf regelen: porteren, SIM’s blokkeren, SIM’s wisselen, SIM’s beheren en daardoor kan ik snel handelen waar mijn klanten weer gelukkig van worden. En kom ik er niet uit dan helpt de binnendienst van BusinessCom me altijd op een goede en snelle manier. Dat ervaar ik als heel positief: de flexibiliteit en het meedenken van BusinessCom, dat is ook wat ik nodig heb. Die ondersteuning maak ik in de rest van de IT-wereld minder mee.”

Meer over My-Connect Youfone Zakelijk
Meer informatie over My-Connect Youfone Zakelijk van BusinessCom lees je op deze pagina.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00